Gratulujeme nově zvolenému starostovi Pavlu Charvátovi, jeho místostarostům Vladimíru Dokoupilovi a Miloši Mičkovi a všem nově zvoleným zastupitelům.

Piráti v Moravské Třebové bohužel nedokázali ve volbách oslovit dostatečný počet voličů a nebudeme tedy mít našeho zástupce v zastupitelstvu města. Pirátská strana v Moravské Třebové ale zdaleka nekončí. Budeme pokračovat v kontrole práce městských zastupitelů. Budeme sledovat, jestli strany vládnoucí koalice plní své předvolební sliby Vám voličům a především pak slib investovat do nových ploch pro podnikání a vytvoření nových příležitostí pro bydlení. Budeme s napětím sledovat, jak si povedou nově zvolení zastupitelé z uskupení ANO s menšinovou pozicí v radě města. My jsme za tuto zkušenost tvrdě zaplatili.

Čekají nás napínavé čtyři roky a my budeme společně s Vámi u toho. Budeme Vás informovat a navrhovat řešení problémů ve městě, akorát že nyní už ne za uzavřenými dveřmi rady města, ale zde a veřejně.

Obraťte se na nás, pokud si myslíte, že je ve městě možné něco zlepšit a máte návrh řešení, nebo pokud se Vás negativně dotýká rozhodnutí vedení města. Máme zkušenosti, víme, kam se obrátit, umíme sbírat podpisy na podporu návrhu a máme mnoho šikovných kolegů v zastupitelstvu Pardubického kraje.

Sledujte nás i na dále. Budeme vděčni za Vaši přízeň.

Tým České pirátské strany v Moravské Třebové.