Ustavující zastupitelstvo je za námi!

24. října 2022
Ustavující zastupitelstvo je za námi!

Gratulujeme nově zvolenému starostovi Pavlu Charvátovi, jeho místostarostům Vladimíru Dokoupilovi a Miloši Mičkovi a všem nově zvoleným zastupitelům.

Piráti v Moravské Třebové bohužel nedokázali ve volbách oslovit dostatečný počet voličů a nebudeme tedy mít našeho zástupce v zastupitelstvu města. Pirátská strana v Moravské Třebové ale zdaleka nekončí. Budeme pokračovat v kontrole práce městských zastupitelů. Budeme sledovat, jestli strany vládnoucí koalice plní své předvolební sliby Vám voličům a především pak slib investovat do nových ploch pro podnikání a vytvoření nových příležitostí pro bydlení. Budeme s napětím sledovat, jak si povedou nově zvolení zastupitelé z uskupení ANO s menšinovou pozicí v radě města. My jsme za tuto zkušenost tvrdě zaplatili.

Čekají nás napínavé čtyři roky a my budeme společně s Vámi u toho. Budeme Vás informovat a navrhovat řešení problémů ve městě, akorát že nyní už ne za uzavřenými dveřmi rady města, ale zde a veřejně.

Obraťte se na nás, pokud si myslíte, že je ve městě možné něco zlepšit a máte návrh řešení, nebo pokud se Vás negativně dotýká rozhodnutí vedení města. Máme zkušenosti, víme, kam se obrátit, umíme sbírat podpisy na podporu návrhu a máme mnoho šikovných kolegů v zastupitelstvu Pardubického kraje.

Sledujte nás i na dále. Budeme vděčni za Vaši přízeň.

Tým České pirátské strany v Moravské Třebové.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Ustavující schůze zastupitelstva

Ustavující schůze zastupitelstva

Dnes nás čeká ustavující zasedání zastupitelstva Moravské Třebové. Na ustavujícím zasedání nově zvolení zastupitelé složí slib, čímž se teprve oficiálně stanou zastupiteli. Následně se bude volit nová rada města včetně starosty a místostarostů, zastupitelé si odsouhlasí odměny na neuvolněné pozice a zřídí výbory zastupitelstva.